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Nato nel 1995, il Massawa è tra i primi Ristoranti di cucina Eritrea ed Etiope della capitale romana.
Di gestione familiare, diventa un punto di riferimento per chi ama la cucina Africana o per chi vuole testare nuovi e ricchi sapori etnici.
Con un esperienza trentennale, il titolare e cuoco Woldu Yohannes , corona il sogno di aprire quest’attività per diffondere anche in Italia il piacere per la cucina vivace e sfiziosa della sua terra d’orgine, l’Eritrea.
Un ambiente familiare e cortese dove scoprire tradizioni e sapori del Corno d’ Africa!

-------------------------------------------------------------------- Born in 1995, Massawa is one of the first Eritrean and Ethiopian restaurants of the capital.
Family run, it becomes a point of reference for those who love African cuisine or for those who want to test new and rich ethnic flavors.
With thirty years of experience, the owner and head chef Woldu Yohannes, crowns the dream to open this activity to spread in Italy the pleasure for the tasty cuisine of his land of orgine, Eritrea.
A friendly and courteous ambience where you can discover the traditions and relishes of the Horn of Africa!


Barista Woldu Johannes